مدیرعامل اتحادیه مرغداران با اشاره به اینکه بالا رفتن هزینه تولید موجب افزایش قیمت مرغ شده است ، گفت:هم اکنون قیمت هرکیلو مرغ باقیمت 1950 تا2100 تومان در مغازههای سطح شهر به فروش می رسد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران درگفتگو با خبرنگارمهردرمورد دلایل افزایش قیمت مرغ طی روزهای اخیر، گفت: با توجه به افزایش قیمت هزینه های تولید (قیمت جوجه یکروزه ،خوراک مرغ ، نرخ دستمزد )، لذا قیمت تمام شده مرغ درسال جاری بالا رفته که این امرموجب افزایش قیمت این محصول درمراکزعرضه آن شده است.
به گفته محمد یوسفی، این درحالی است که با توجه به افزایش نرخ هزینه های تولید، لذا افزایش قیمت هرکیلومرغ تا 2300 تومان نیز جا دارد.
وی درمورد خرید وذخیره سا زی مرغ درسال جاری گفت: درحال حاضرذخیره مرغ داخلی (40هزارتن ) تمام شده و این در حالی است که شرکت پشتیبانی اموردام باید برای خرید وذخیره سازی مرغ در سال جاری افزایش قیمت ها را لحاظ کند.
یوسفی تصریح کرد: این در حالی است که تا کنون مرغ های وارداتی از کشور برزیل توزیع نشده است.
وی با اشاره به افزایش 25 درصدی تولید مرغ درخرداد ماه ، گفت: تولید مرغ درخرداد ماه سال جاری به نسبت فروردین ماه حدود 25 درصد افزایش خواهد یافت که درصورت تاخیر یا عدم خرید محصول ازسوی شرکت پشتیبانی ، مرغ مرغداران روی دستشان خواهد ماند .
وی درمورد افزایش قیمت نهاده های تولید درسال جاری ، گفت: هرچند که دولت درراستای درخواست های متعدد تولید کنندگان ، تعرفه واردات کنجاله سویا را اعمال نکرد اما افزایش قیمت جهانی ذرت تولید کنندگان را با مشکل مواجه کرده و این درحالی است که تا برداشت تولید ذرت داخلی نیز باید چهار ماه منتظر ماند.
سالروز شهادت حضرت زهرا(س) بر همه شیعیان جهان تسلیت باد
منبع: ایرنا
وزارت بهداشت چین روز شنبهازشناسایی یک مورد جدید ابتلایانسان به بیماری انفلوآنزای مرغی خبر داد. به گزارش ایرنا ، وزارت بهداشت چین اعلام کرد ، یک جوان ۱۹ساله با نام خانوادگی " چنگ " که از سربازان ارتش چین به شمار میرود ، به آنفلوانزی مرغی مبتلا شده و هم اکنون در بیمارستان ارتش در حال مداواست. وزارت بهداشت چین به چگونگی ابتلای این فرد به این بیماری ، اشارهنکرده است. این سرباز چینی پس از آنکه به طور مدام دچار سردرد ، تب و سرفه شدید می شد ، به بیمارستان مراجعه و بلافاصله بستری گردید.
براساس اعلام وزارت بهداشت چین ، آزمایشهای انجام شده تایید میکند وی به بیماری انفلوآنزای مرغی مبتلا شده است.
طی چهارسال گذشته ۲۴نفر در چین به بیماری انفلوآنزای مرغی مبتلا شدهاند که ۱۴نفر آنان فوت کردند.
منبع: ایانا
بانک کشاورزی مبلغ 19 میلیارد و 200 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات سرمایه در گردش تبصره 2 قانون بودجه سال 85 به اتحادیه مرغداران گوشتی اختصاص میدهد.
به نقل از دفتر حمایت از سرمایهگذاری و کارآفرینی وزارت جهاد کشاورزی، بانک کشاورزی با درخواست وزارت جهاد کشاورزی مبلغ 19 میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات را از محل اعتبارات سرمایه در گردش تبصره 2 قانون بودجه سال 85 به اتحادیههای شرکتهای تعاونی مرغداران گوشتی اختصاص داده است.
براساس این شرایط تسهیلات مذکور با نرخ سود 14 درصد در سال تنها به اتحادیههایی پرداخت خواهد شد که هیچگونه تعهدات سررسیده مستقیم و یا غیرمستقیم به بانک نداشته باشند.
بنابه این گزارش مدت تسهیلات حداکثر یک سال تعیین شده، مشروط بر آن که از تاریخ 30 آذرماه 86 تجاوز نکند.
در ادامه این گزارش آمده است: شعب بانک کشاورزی در استانها موظفند تضمین تسهیلات با رعایت حدنصابهای تعیین شده برای شعب و مدیریتها را براساس بخشنامه 599 اداره کل اعتبارات و هدایت سرمایهگذاری بانک کشاورزی به استثنای چک و اوراق سهام بورس تعیین کنند.
بنابه این گزارش اتحادیههای معرفی شده به بانک کشاورزی برای دریافت تسهیلات مستلزم ارایه برنامه مصرف و نحوه هزینه اعتبار به بانک خواهند بود و بانک کشاورزی نیز وظیفه تمرکز حسابهای این اتحادیهها را دارد.
براساس این گزارش شعب بانک کشاورزی در سراسر استانها وظیفه نظارت بر مصرف تسهیلات را بر عهده دارند و مکلف شدهاند گزارش نظارت بر مصرف تسهیلات را به اداره کل نظارت بر طرحها و عملیات اعتباری ارسال کنند.
جوجه گوشتی 5,560 ریال مرغ 13,470 ریال تخم مرغ 8,212 ریال تخم مرغ پاستوریزه 13,280 ریال ذرت 2,480 ریال کنجاله سویا 2,955 ریال پودر ماهی 5,400 ریال گندم 2,255 ریال متیونین 37,500 ریال لیزین 22,000 ریال
گونههای جدید ویروس آنفلوانزا در برابر داروهایی که پزشکان برای جلوگیری از همهگیری این بیماری به آنها امید بستهاند مقاومت نشان میدهند.
به گزارش سلامت نیوز از واشنگتن، پژوهشگران ژاپنی اثربخشی داروهای " "oseltamivirو " "zanamivirبا نامهای تجاری تامیفلو و رلنزا را به هنگام شیوع آنفلوانزای نوع بیدر زمستان سال ۲۰۰۵بررسی کردند.
آنها نتایج این مطالعه را در مجله انجمن پزشکی آمریکا منتشر کردند.
آنفلوانزای نوع بیبا شیوع سالیانه و افزایش مرگ و میر جهانی این بیماری مرتبط است و داروهای تامیفلو و رلنزا در ژاپن بیشتر از هر جای دیگری در جهان برای درمان این بیماری مورد استفاده قرار میگیرد.
محققان در یکی از ۷۴کودکی ( ۱/۴درصد) که با تامیفلو تحت درمان قرار گرفتند یک گونه ویروس با کاهش حساسیت در برابر دارو شناسایی کردند.
این ویروس در ۴۲۲بیماری که تحت درمان قرار نگرفتند جدا شد و کاهش حساسیت به رلنزا ، تامیفلو یا هر دو آنها در ۷تن از بیماران ( ۱/۷درصد) مشاهده شد.
تامیفلو ساخت شرکت روشه سوییس و رلنزا ساخت شرکت داروسازی گلاسکواسمیتکلاین انگلیس است. از هر دو این داروها برای پیشگیری و درمان آنفلوانزا استفاده میشود.
برخی موارد مقاومت در برابر تامیفلو در موارد آنفلوانزای نوع آ که معمولا در شروع فصل شیوع این بیماری بروز میکند مشاهده شده است، اما در مورد آنفلوانزای نوع بیو واکنشهای آن اطلاعات اندکی در دسترس بوده است.
ظهور آنفلوانزای نوع بیمقاوم در برابر دارو نشانگر اهمیت کنترل مداوم گونههای ویروسها و بازنگری در سیاست استفاده از داروهای ضد ویروسی است.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه, اجرای تفاهمنامهای که میان اتحادیه مرغداران با معاونت امور دام وزارت جهادکشاورزی منعقد شده را در تثبیت قیمت گوشت مرغ بسیار موثر اعلام کرد.
مصطفی سیدمصطفوی, دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه, درگفت و گو با خبرنگار خبرگزاری کار ایران ، ایلنا ، قیمت دو هزار تومانی برای مرغ را قیمتی واقعی اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش قیمت ذرت و کنجاله سویا طی دو ماهه اخیر به 170 و 350 تومان و نیز افزایش قیمت دستمزدها و حقوق کارگران قیمت مرغ هم اکنون باید کیلویی دو هزار تومان تا دو هزار و 200 تومان در بازار عرضه شود.
وی, افزایش قیمت مرغ در بازار مصرف را همراه با دلایل اقتصادی دانست و افزود: طی دو سال گذشته مردم مهمان مرغداران در مصرف تخممرغ بودهاند, در حالی که این مدت ضرر و زیان ناشی از کاهش قیمتها از سوی دولت تامین نشده, به طوریکه علیرغم دستور هیات وزیران پرداخت تسهیلات و نیز مهلت بازپرداخت وامها از سوی سیستم بانکی اعمال نشد و این امر آسیب جبرانناپذیری به صنعت مرغداری وارد کرد.
مصطفوی, کاهش قیمت مرغ و تخممرغ را طی دو سال اخیر همراه با خسارت میلیاردی به مرغداران دانست و تصریح کرد: افزایش قیمت مرغ در بازار در حالی است که هیچگونه نگرانی به لحاظ تولید و یا کمبود آن وجود ندارد.
وی, با اشاره به تبدیل 65 میلیون قطعه جوجه یکروزه به گوشت مرغ, خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش قیمت میوهجات ، سبزیجات، گوشت قرمز و سایر اقلام مصرفی بالا رفتن 200 تومانی گوشت مرغ نباید تبدیل به یک بحران شود و باید حساسیتها از روی این محصول کمرنگ شود.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه, به تفاهمنامه میان اتحادیهها و معاونت امور دام وزارت جهادکشاورزی اشاره کرد و اظهارداشت: نیاز دولت به گوشت مرغ باید از طریق سفارش خرید به اتحادیههای مربوط اعلام شود, تا ظرف زمان مشخص سه ماهه این میزان از سوی آنان تامین و توزیع شود, این تفاهمنامه میتواند تثبیت قیمتها را در بازار مصرف حاکم کند.
وی عنوان کرد: قیمت مرغ در بازار مصرف باید دو هزار تومان تا 2200 تومان باشد که به دلایلی از جمله تعطیلات نوروزی قیمت آن به 21 هزار و 750 تومان کاهش یافت و هم اکنون با افزایش ناگهانی قیمت نهادهها قیمت مرغ به قیمت واقعی خود بازگشته است.
مصطفوی, افت قیمت گوشت مرغ را ناشی از کاهش مصرف عنوان کرد و قیمت کنونی آن را که حدود 2 هزار تومان است, را قیمتی واقعی ارزیابی کرد.
وی, برنامه جوجهریزی در سال جاری را 75 میلیون قطعه عنوان کرد و ادامه داد: سالانه حداقل 200 هزار مادر وارد کشور میشود که بدین طریق نیاز جوجه مادر و جوجه گوشتی تامین میشود.
دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یکروزه, تصریح کرد: به شرط تامین مواد اولیه و خرید تضمیمی تولیدات از سوی دولت امسال تا 900 میلیون قطعه جوجه نیز تولید خواهد شد ؛ اما اگر یک ریال از قیمت کف قیمتها کاهش یابد, تولید مختل میشود.
مدیر وبلاگ : خوشحال میشوم نظرات خود را راجع به این خبر ذکر کنید یاعلی