امروز انقلاب درخشان اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی بزرگترین ماندگار و امانت خطیر امام عظیمالشان (ره) است و یکایک پیروان و ارادتمندان آن عزیز یگانه، در قبال این امانت بیهمتا موظف و مسئولند و باید به امید خداوند تعالی و استمداد از عنایت اهلبیت عصمت و طهارت (ع) و به پیروی از شهیدان عزیزی که از پانزدهم خرداد چهل و دو تا پیروزی نهضت اسلامی و از آغاز انقلاب تا دفاع مقدس و پس از آن تا به امروز جانهای مبارک خود را در راه اسلام و انقلاب فدا کردهاند، برای صیانت و حراست از این هدیه الهی با تمام توان، اتحاد اسلامی و انسجام ملی خود را حفظ و تعمیق نمایند تا انشاءالله زمینه برای ظهور هر چه سریعتر مولا و مقتدای عالم و نجات دهنده بشریت از استبداد و جهل فراهم گردد.
ملت قدرشناس ایران با حضور گستردهتر خود در مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال امام راحل عظیمالشان و سالروز پانزدهم خرداد، بار دیگر وفاداری و حقشناسی خود به اسلام و انقلاب و آرمانهای امام عزیز را به همه جهانیان اعلام خواهند کرد
وزیر صنایع و معادن : «دولت تلاش می کند با اعطای کمک های غیرمستقیم به تولید کنندگان مواد غذایی ، از افزایش غیر متعارف قیمت ارزاق عمومی جلوگیری کند .»
"طهماسبی" در جمع تولید کنندگان مواد غذایی تصریح کرد: «کاهش تدریجی سود تسهیلات بانکی , کاهش عوارض تولید و کاستن از سهم بیمه کارفرما از جمله راهکارهایی است که برای جلوگیری از افزایش قیمت مواد غذایی اصلی مانند روغن , قند و شکر , لبنیات و گوشت سفید و قرمز مد نظر دولت است.»وزیر صنایع و معادن افزود: «در راستای برنامه های دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت مواد غذایی , سلسله لوایحی در دست تهیه است که با هدف حمایت از مصرف کننده به دولت و مجلس تقدیم می شود.»
وی درباره سود تسهیلات بانکی خاطرنشان کرد: «طبیعی است که تولید کنندهایرانی با سود بانکی 19 درصد نمی تواند با تولید کننده خارجی که تسهیلات را با سود 2 تا 3 درصد دریافت می کند رقابت کند بنابراین دولت در نظردارد به صورت پلکانی سود تسهیلات بانکی را کاهش دهد و بر همین اساس تا پایان برنامه چهارم سود بانکی یک رقمی می شود.»وی بااشاره به اصلاح تعرفه واردات مواد غذایی با هدف حمایت از تولیدات داخل تصریح کرد : «وزارت صنایع و معادن در نظر دارد عوارض مختلفی را که تولید کنندگان پرداخت می کنند کاهش دهد و نهایتا عوارض از تولید باید حذف شود.»
وزیر صنایع و معادن با تایید مشکلاتی که صنایع قند با آن روبرو هستند , گفت : «دولت به صورت مقطعی این مشکل را با خرید تضمینی 400 هزار تن قند و شکر از کارخانجات حل کرده است و این میزان خرید به 600 هزار تن افزایش خواهد یافت.»"طهماسبی" همچنین با اشاره به اهمیت صنایع غذایی در اقتصاد کشور افزود: «آمار موجود حاکی از افزایش سرمایه گذاری در تولید صنایع غذایی است به طوریکه هم اکنون 800 طرح تولیدی در این رشته صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد در ایران در دست ساخت و تکمیل است.
مهندس سید رسول ارشد رییس مرکز ملی فرآوری آبزیان با اعلام این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایانا گفت: به منظور مصرف بالای ماهی در کشور و ایجاد تنوع غذایی طرح تولید سوسیس ماهی غنی شده با روغن ماهی به اجرا درآمد.
وی افزود: سوسیس ماهی از ماهی های ریز اندام کپور نقرهای و اسیدهای چرب تهیه شده است.
ارشد تعیین ارزش غذایی ماهی را از دیگر اهداف تولید این محصول عنوان کرد و اظهار داشت: هم اکنون سه کارخانه در استانهای گیلان و تبریز سوسیس ماهی را به صورت آزمایشی تولید میکنند.
وی ادامه داد: نتایج نهایی طرح تا دو ماه آینده جمعبندی و به صورت گزارش نهایی در اختیار بخش اجرا قرار میگیرد.
رییس مرکز ملی فرآوری آبزیان با اشاره به اینکه در تولید سوسیس ماهی از گوشتی قرمز استفاده نشده است، گفت: با ایجاد تنوع در تولید ماهی میتوان ضمن ایجاد بالانس غذایی استفاده از این محصول را در بین مردم رواج داد.
سلامت نیوز
تحقیقات نشان می دهد زرده تخم مرغ، حاوی مقدار فراوانی از کلسترول است. به گزارش سلامت نیوزبه نقل از پایگاه خبری الریاض بر اساس تحقیقات، افرادی که کلسترول خون بالایی دارند نباید برای بهبود کلسترول خون خود این ماده غنی از کلسترول را ترک کنند بلکه میزان مصرف آن را کاهش دهند.
یادآور می شود: برخی اعضای حیوانات مانند مغز و کبد، سرشار از کلسترول بوده و اسیدهای چربی را نیز در آن فراوان یافت می شود.
به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران،سید عباس شریعت دبیر جشنواره با اعلام این خبرافزود: اولین جشنواره صنعت خوراک دام طیور و آبزیان با هدف تبادل اطلاعات واعتلای این صنعت با همکاری معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی بر گزار می شود.مدیر عامل شرکت هماهنگی کاخانجات خوراک دارو ومکمل دام وطیور و آبزیان گفت : اولین جشنواره بین المللی صنعت خوراک دام طیور وآبزیان نیمه اول تیرماه امسال برگزار می شود.
منبع:خبرگزاری مهر
صدرالله دولت با اشاره به ذخیره سازی و توزیع بموقع مرغ از سوی شرکت پشتیبانی اموردام، گفت:هماکنون هر کیلو مرغ با قیمت 1750 تا 1950 تومان در سطح شهر تهران به فروش می رسد.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی اموردام با اشاره به کاهش قیمت مرغ طی روزهای اخیردر شهرتهران، افزود: فروش مرغ با قیمت های فعلی ( 1750 تومان تا 1950تومان ) با توجه به قیمت تمام شده این محصول برای تولید کنندگان منطقی خواهد بود.
صدرالله دولت درمورد توزیع مرغ ذخیره شده ازسوی شرکت پشتیبانی امور دام برای ایام عید ، گفت: در ایام نوروز ذخیره مرغ به اندازه نیاز در سطح کشور توزیع شد و مشکلی از این نظر وجود نداشت.
وی در پاسخ به پرسش که عدم توزیع به اندازه مرغ در ایام نوروز از سوی شرکت موجب افزایش قیمت این محصول طی هفته های گذشته شد ، تصریح کرد: ذخیره سازی و توزیع مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام به گونه ای بود که هر زمان دربازار کمبود وجود داشت ، مرغ وارد بازار می شد .
این در حالی است که اخیرا یکی از مدیران یکی از تشکل های تولید کننده مرغ ، توزیع کم و محدود مرغ توسط شرکت پشتیبانی امور دام را موجب نوسان قیمت این محصول در بازار و افزایش قیمت مرغ اعلام کرده است
مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور از مراحل پایانی تدوین سند توسعه مکانیزاسیون بخش کشاورزی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه فارس، احمد صیفیکاران - مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور - در شیراز افزود: تدوین سند توسعه مکانیزاسیون کشور در بخش کشاورزی از دو سال گذشته آغاز شده و مراحل پایانی را طی میکند.
وی با بیان اینکه در بخش توسعه مکانیزاسیون نسبت به وضعیت روز دنیا عقب هستیم ادامه داد: در سیاستگذاریها، نه واردات صرف راهگشاست و نه حمایت نامناسب از تولید داخلی، این دو باید در کنار همدیگر باشند.
مشاور وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به راه اندازی دفتر ارتباط بین صنعت و کشاورزی، مکانیزاسیون را فراتر از ادوات و ماشین آلات کشاورزی دانست و گفت: مکانیزاسیون یک علم و مجموعهای از روشها و سازماندیها را شامل میشود که بهرهمندی لازم از آن باید صورت گیرد.
وی با تاکید بر ضرورت تجدید نظر روشها و برنامهریزیها در مسیر توسعه بخش مکانیزاسیون کشاورزی افزود: در این بخش غفلت کردهایم و تفاوتی که بین تکنولوژی موجود در ماشین آلات کنونی با مدلهای روز جهان کاملا مشهود است.
مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور در پایان گفت: وزارت جهاد کشاورزی از طرحهای نو و مبتکرانه جوانان خلاق حمایت میکند و با راه اندازی دفتر صنعت و کشاورزی و نیز پرداخت تسهیلات از سوی بانکها بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
تهیه و تنظیم از: مهندس حسین رازقی
گوشت جوجه های کبابی ، از بهترین وسالم ترین گوشت های مصرفی انسان به شمار می رود که به دلیل گوارش آسانتر نسبت به سایر گوشت های سفید وقرمز ،از برتری برخوردار است.گوشت جوجه های کبابی وگوشتی دارای اتصالات ازته شکننده تری نسبت به سایر پروتئین های حیوانی است واز این نظر به آسانی در دستگاه گوارش انسان هضم می شود.
خصوصیات گوشت طیور
1. گوشت جوجه های کبابی به سبب داشتن عناصری چون کراتین، کرایتنین وآنسرین گونه ای تحریک کننده اشتها در انسان محسوب میشود واز این دیدگاه برای غذاهای رژیمی بسیار مناسب است.
2. گوشت طیور ، به طور معمول دارای 21 گونه اسیدآمینه می باشد که نشان دهنده ارزش غذایی بالای آن است.
3. ارزش بیولوژیکی گوشت طیور در حدود نوددرصد است که پس از شیر وتخم مرغ که دارای ارزش بیولوژیکی صدرصد می باشند برای تغذیه انسان بسیار حیاتی است.
4. از لحاظ درصد چربی، گوشت جوجه های کبابی دارای درصد کمتری چربی نسبت به گوشت سایرحیوانات است (در حدود 4.5 د رصد) واز این نظر برای تغذیه انسان ها بسیار سودمند وکم خطر محسوب می شود.
5. جیره غذایی طیور، نقش مهمی بر روی ترکیبات غذایی گوشت آنهابر جا می گذارد وبه نحوی که با تغییر یک رشته از نکات ونسبت ها در جیره غذایی طیور، ترکیبات غذایی گوشت نیز کاملا دگرگون می شود. به طور مثال تغییر نسیت انرژی به پروتئین در جیره غذایی طیور گوشتی ترکیبات غذایی گوشت طیور را به نحو چشمگیر تغییر می دهد، یعنی اگر این نسبت زیاد شود، لایه های چربی در بافت اندام ذخیره وچربی در حفره شکمی آنها انباشته می شود.از سوی دیگر، هرچه درصد چربی لاشه طیور بیشتر شود درصد پروتئین کاهش می یابد.مثلا درصد چربی گوشت ران طیور، در نسبت استانداردc/p در طیور در حدود53/5 درصد ودر نسبت بالای c/p در حدود 8/11 درصد می باشد.در طیور گوشتی، چربی میان بافت عضلانی بسیار اندک است وگاهی اصلا وجود ندارد.
6. گوشت طیور دارای مقادیر مناسبی از سدیم،پتاسیم،کلسیم، فسفر، آهن ، منیزیم وکلر است. در یکصد گرم گوشت جوجه کبابی در سن 40 روزگی بالاشه ای به وزن تقریبی یک کیلوگرم ، به طور میانگین مواد مشروحه زیر با مقادیر خاص آن وجود دارد:
• مواد پروتئینی 15 تا20 گرم
• مقدار107 کیلو کالری
• چربی 4 گرم
• فسفر 197 میلی گرم
• آهن 4/1 میلی گرم
• ویتامین B1
• ویتامین B2
• نیاسین
7. در گوشت طیور به طور میانگین 21 درصد ماده پروتئینی وجود دارد که از ارزش بالایی برخوردار است از سوی دیگر، گوشت طیور دارای اسید آمینه ضروری بیشتری نسبت به سایر دام ها بوده واز این نظر برای تغذیه انسان بسیار سودمند است.
8.باید توجه داشت که PH گوشت طیور، نقش بسیار ارزنده ای در کیفیت آن دارد.در جوجه های کبابی ، در زمان های مختلف پس از کشتارPH در عضلات سینه بین 52/6 تا86/6 است ودر فاصله 24 ساعت پس از کشتار، ارقام به 59/5 تا07/6 تغییر می یابد.
9.در گوشت طیور نیز مانند سایر دام ها تعداد زیادی آنزیم وجود دارد که در رسیدن گوشت طیور به مزه مناسب، تردی مطلوب ونرمی ورنگ آن تاثیر بسیاری دارد. در میان این آنزیم ها لیپاز، فسفاتاز و پروتئاز نقش مهم تری در کیفیت لاشه طیور بازی می کنند.
10. چنانکه طیور بر اثر خسته شدن در مواقع جمع آوری وتقلا در حین کشتار وچند ساعت قبل از آن، ذخیره های گیلیکوژنی خود را از دست می دهند ومقادیر زیادی اسید لاکتیک در اندام آنها تولید شود، کیفیت لاشه های طیور به شدت آسیب خواهد دید و به همین دلیل، قبل از کشتار بایستی به مرغ ها استراحت داد و آب قند در اختیار آنها قرار داد تا کیفیت لاشه آنها در شرایط عالی حفظ شود. در این ارتباط، تجویز ویتامینC در آب نیز بسیار سودمند واقع می شود.
11. رنگ لاشه وعضلات طیور به سبب میزان میو گلوبین موجود در آن،که تغییر ماهیت میوگلوبین واکسیداسیون آن را تسریع می کند وعموما تیرگی لاشه های طیور به دلیل کهنگی و فساد میوگلوبین لاشه است.
12.طعم وبو در گوشت طیور نیز تحت تاثیر فاکتور های چون نژاد، سن، جنس، نوع تغذیه، روش کشتار وسرانجام روش نگهداری گوشت قرار دارد که در این میان عدم استفاده از مواد شیمیایی در جیره های طیور از جمله آنتی بیوتیک ها در آخر دوره پرورش طیور تاثیر بسزایی در کاهش بوی بد در لاشه دارد.
13.گوشت مرغ، با داشتن کالری وپروتئین قابل توجه وچربی پایین یکی از مهم ترین مواد پروتئینی وتغذیه ای برای انسان است.
یا مقلب القلوب و الابصار،
یا مدبراللیل و النهار،
یا محول الحول و الاحوال،
حول حالنا الی احسن الحال
اسلام همواره سنتها و آداب فرهنگهای مقبول و مشروع مختلف را در جهت رسیدن به غایت دین مورد تأیید قرار داده است. از دیدگاه ائمه عید به معنای عود و بازگشت به حقیت و معنویت خویشتن خویش است؛ اگر ما در هر زمانی این توجه را از تحول طبیعت بگیریم، می توانیم آن روز را عید واقعی بدانیم.
ایرانیان از دیر زمان سنتهای بسیار پسندیده ای داشته اند و از جمله این سنتها برنامه های سال نو است، در واقع اسلام رویکرد دین مبین اسلام به سنتها و آداب پسندیده، رویکرد تأییدی است و همواره سنتهای جوامع مختلف که از مقبولیت خاصی برخوردار بوده را مورد تأیید خود قرار داده و به نوعی از وجود آنها برای هدف غایی دین استفاده کرده است.
در آستانه سال نو و در بهار طبیعت با بیداری زمین، سرسبزی و تحول طبیعیت رو به رو می شویم، در واقع منابع دینی ما و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) از همین تحول ظاهری بهره می برند و آن را به تحولات معنوی و روحی گره می زنند؛ به طوری که ما در لحظه تحویل سال همزمان با وقوع تغییرات و تحولات در طبیعیت دعای بسیار زیبای تحویل سال را قرائت می کنیم که نشان دهنده ضرورت تحول در بعد معنوی و حیات ملکوتی انسان است.هدف از این دعا را یادآوری این امر به انساناست که همچنان که طبیعت پس از سپری شدن زمستان خاموش و سرد با تغییر و تحول به رشد و شکوفایی می رسد و تو نیز به عنوان یک انسان که گل سر سبد عالم خلقت هستی باید از نظر روحی و معنوی باید از این تحول و تغییر بهره ببری و بخواهی که حال و هوا و معنویت خود را همزمان با تغییر طبیعت متحول کنی.
درعالم طبیعت حیات و زندگی درمیان همه موجودات حتی جوامع حتی موجودات ساکنی که از دید ما خاموش هستند وجود دارد، از نگاه قرآن کریم همه موجودات زنده هستند، چنانکه مولوی در مثنوی می گوید: ما سمیعیم و بصیریم و خوشیم، با شما نامحرمان، خاموشیم. اگر ما انسانها نیز چشم دل داشته باشیم مشاهده خواهیم کرد که تمام ذرات عالم دارای حیات و زندگی هستند و همه تسبیح گوی خدا هستند. حیات مراحل مختلفی دارد، اما قرآن از یک نوع حیات یاد کرده که تنها به انسان تعلق دارد و در آیه 96 سوره نحل می فرماید: من عمل صالحا من ذکر او انثی وهو مومن فلنحیینه حیاة طیبة ولنجزینهم اجرهم باحسن ما کانوا یعملون، (هر کس کار شایسته ای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، در حالى که مؤمن است، او را به حیاتى پاک زنده مىداریم و پاداش آنها را به بهترین اعمالى که انجام می دادند، خواهیم داد.)
این حیات طیبه را مختص انسانها است و هیچ موجود دیگری چنین حیاتی ندارد. همچنان که ما برای بعد جسمی خود نیاز به غذا داریم در بعد روحی، معنوی و فطری نیز نیازمند غذا، تحول و تجدید حیات هستیم و ایمان مایه حیات معنوی و روحی انسان است، همانطور که قرآن در آیه 24 سوزه انفال می فرماید یا ایها الذین آمنوا استجیبوا لله و للرسول اذا دعاکم لما یحییکم؛ ( ای کسانى که ایمان آوردهاید! دعوت خدا و پیامبر را اجابت کنید هنگامى که شما را به سوى چیزى می خواند که شما را حیات می بخشید). این امر بدین معنای است که حیات مورد اشاره در این آیه امری فراتر از حیات مادی و حیوانی همچون سایر موجودات است. اگر بخواهیم وارد زندگی معنوی شویم در اولین گام باید دعوت خدا و پیامبر الهی را اجابت کنیم و بعد وارد این زندگی معنوی و حیات طیبیه شویم و با تقویت ایمان و انجام وظیفه و اطاعت از دستورات الهی این حیات و زندگی خود را تقویت کنیم.
ایام نوروز را فرصت بسیار مناسبی برای بازنگری درونی و حیات معنوی انسان است وبا بهره گیری از سنتهای زیبا، مقبول و مشروع این ایام از این بعد معنوی خود غافل نشویم . باید تلاش کنیم به هر بهانه ای و با هر نشانه ای از آیات اطراف خود بهره بگیریم و آن را به مثابه نشانه ای برای بیداری و توجه به بعد معنوی تلقی کنیم.
از نگاه امام صادق (ع)عید هر روزی است که انسان در آن معصیت نکند. چون زمانی که انسان در راستای اطاعت خدا و دوری از معصیت گام بردارد ، به راه معنوی و بازگشت به خویشتن خویش هدایت می شود. از نگاه ائمه عید به معنای عود و بازگشت به حقیت، معنویت و خویشتن خویش است، اگر ما در هر زمانی متوجه این تحول شدیم، می توانیم آن را عید واقعی بدانیم.
التماس دعا .مدیریت وبلاگ : حسین رازقی
برگفته از سایت:خبرگزاری جمهوری اسلامی
روزنامه "هنگ کنگ دیلی" نوشت:محققان آمریکایی اعلام کردند واکسنی را کشف کردهاند که میتواند به سادگی تولید شده و مانع از شیوع ویروس کشنده آنفلوانزای مرغی شود.
بهگزارش روز دوشنبه پایگاه اینترنتی نیوز اینترنشنال،به گفته دانشمندان آمریکایی این واکسن در عین روند ساده و سریع تولید، عملکرد محافظتی بسیار گستردهای دارد.
به نوشته روزنامه هنگ کنگ دیلی، دانشمندان با آزمایش این واکسن بر روی موشها دریافتند بدن،پادزهرهای لازم برای مبارزه بااین ویروس مهلک را تولید میکند.
اگر چه این ویروس تاکنون به طور مستقیم به انسان سرایت نکرده است اما بیم آن میرود که بروز جهش در این ویروس آن را به راحتی به انسان منتقل کند.
ویروس آنفلوانزای مرغی در سال ۲۰۰۱در منطقه جنوب شرق آسیا شیوع پیدا کرد و پس از آن به سراسر دنیا انتشار یافت.
سازمان بهداشت جهانی در نوامبر ۲۰۰۶اعلام کرد: ۲۵۸تن در جهان مبتلا به این ویروس شدهاند که ۱۵۴نفر آنان جان خود را از دست دادهاند.