مهندس حسین مقدمنیا در گفتوگو با خبرنگار دامپروری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تصریح کرد: اولین نتیجه کمیته فنی ساماندهی، تامین و عرضه جوجه یک روزه گوشتی با همکاری معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی، انجمن صنفی تولیدکنندگان جوجه یک روزه و اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی مرغداران گوشتی ایران تعیین قیمت کف و سقف عرضه جوجه براساس مصوبه 30 خرداد ماه سال 86 بود که به همه استانها ابلاغ شده است.
وی در تشریح این قیمتها گفت: براساس این مصوبه قیمت تمام شده کارشناسی هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی سه هزار و 300 ریال، قیمت کف سه هزار و 460 ریال، قیمت متعارف سه هزار و 790 ریال و قیمت سقف چهار هزار و 125 ریال تعیین شد.
مقدمنیا خاطرنشان کرد: با توجه به ضرورت انجام بیمه کلیه جوجههای خریداری شده در مبادی تولید به قیمتهای فوق هزینه بیمه اجباری طیور (معادل 200 ریال) اضافه میشود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران تعیین این قیمتها را اولین قدم در طرح ساماندهی جوجه یک روزه عنوان کرد و ادامه داد: متعادل کردن عرضه و تقاضا گام بعدی در این طرح است که سعی داریم با جوجهریزی متناسب با مصرف و صادرات از مانند تولیدات روی دست تولیدکنندهها خودداری کنیم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با همکاری مرغداران در اجرای این طرح فصل نوینی در توسعه صنعت طیور ایجاد و رضایت مصرفکننده نیز بیشتر جلب شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی این استان:
خلأ تحقیقات از عمدهترین مشکلات صنعت پرورش شترمرغ است.
اولین طرح پرورش شتر مرغ پرواری به ظرفیت60 قطعه در هر دوره در استان خراسان جنوبی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان جنوبی، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی گفت: این طرح در زمینی به مساحت5100 متر مربع احداث شده و جهت اجرای آن650 میلیون ریال هزینه شده است که از این مبلغ( هزینه اجرای طرح) 350 میلیون ریال آن تسهیلات و از محل کمکهای فنی و اعتباری تأمین شده است.
مهندس تناکی افزود: در حال حاضر28 قطعه شتر مرغ در شهرستان سرایان پرورش داده میشود و بیش از98 درصد خوراک مصرفی شتر مرغ از مواد تولیدی منطقه تأمین میشود.
وی تصریح کرد: تولیدات شتر مرغ شامل پوست، گوشت، تخم و پر میشود و با ارزشترین محصول تولیدی شتر مرغ پوست شتر مرغ است که از ارزش بالایی برخوردار است. شتر مرغ مولد در سال60 عدد تخم میگذارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در پایان از عمدهترین مشکلات صنعت پرورش شتر مرغ را خلأ تحقیقات و مطالعه در مدیریت شتر مرغ در کشور، نبود صنایع تکمیلی از جمله کشتارگاه، کارخانه چرم سازی و... عنوان کرد